Næringseiendom Guide

Hva Å Vite Når Det Gjelder Næringseiendom

Når du har å gjøre med næringseiendom, må du huske på at det ikke er det samme som å kjøpe boligeiendom til eget bruk. Det er noen flere ting å se etter, og markedsverdien kan endres på et øyeblikk. Les tipsene nedenfor for å se hva du skal passe på og hva du skal prøve.

Vær oppmerksom på at du kan tape penger før du til og med kjøper eiendommen. Å gjøre due diligence og ha et kommersielt bygg riktig inspisert kan koste titusenvis av dollar. Inspeksjoner har en tendens til å avdekke varer som er avtalebrytere for kjøpet. Hvis det kommer opp, ikke kjøp bare fordi du allerede har satt inn penger til inspeksjonene. Stol på instinktene dine, hvis denne eiendommen viser seg å være et monster, ta tapet og vær takknemlig for at det ikke var mer.

Kjøpskontrakter varierer på mange forskjellige måter og kan virkelig være villedende for den utrente personen som prøver å jobbe seg gjennom dem. En eiendomsmegler vil hjelpe deg med å manøvrere gjennom denne delen av prosessen, slik at du ikke vil ende opp med å finne ut noen smutthull som du kanskje har gått glipp av nedover veien.

Hvis du har bestemt deg for å bli utleier, bli med i en sammenslutning av utleiere i ditt nærområde. Å ha den ekstra støtten kan være ekstremt gunstig. Ting vil sannsynligvis gå galt med utleieboligene dine, og når de gjør det, trenger du råd og ressurser å henvende deg til.

Ansett en profesjonell for å leie ut inntektseiendommene dine. Å spare penger kan være fristende når det gjelder å gjøre det selv, men tiden som er involvert og fallgruvene ved å gjøre en feil med en leietaker er ikke verdt det. Din tid er verdifull. La en eiendomsforvalter ta seg av investeringen din for deg.

Hvis du ser på en bestemt næringseiendomsoppføring, og du kommer i kontakt med en person som er på eiendommen – sørg for å finne ut om de er en agent eller en ansatt hos eieren av eiendommen. Det vil beskytte interessene du har i eiendommen.

Du må kartlegge en handlingsplan for deg selv når du arbeider med næringseiendom. Du må huske på mange faktorer som: Hvor mange betaler leie til deg? Hvor mye penger har du råd til å investere i næringseiendommen din? Hvor mye utleieplass er det igjen å fylle?

Gjør tilbudene dine klare og konsise. Ikke gjør noen antagelser om hva en selger, bedrift eller hjem, ville være villig til å akseptere. Hvis du bare tror at eiendommen er verdt et visst beløp, kan du tilby den og være fast. Hvis avtalen din ikke er akseptert, var du i det minste i stand til å sørge for at du ville ha betalt en rimelig pris.

Dette er ikke noe du bør prøve å gjøre på egen hånd, og det ville tjene deg godt hvis du kom i kontakt med en lisensiert kommersiell eiendomsmegler. Med deres hjelp vil du kunne forhandle mye som vil sette et smil i ansiktet ditt.

Salg Av Næringseiendom